Techo je opäť generálnym partnerom CE ZA AR

Slovenská komora architektov opäť ocení najlepšie architektonické diela. Z 18 nominácií vyhlási víťazov na prestížnom galavečere CE ZA AR 2019. Výsledky sú až do vyhlásenia tajné.

Galavečer sa uskutoční 10. októbra v bratislavskej Starej Tržnici a začne sa o 20.10.hod. Priamy prenos z podujatia odvysiela Dvojka RTVS.

Tešíme sa, že sme už druhý raz generálnym partnerom prestížneho večera. Ako jednotka v navrhovaní a zariaďovaní komerčných priestorov na našom trhu, ktorá patrí do holandskej skupiny Royal Ahrend, tak budeme opäť bližšie k architektom. Ich prácu si veľmi vážime, spolupracujeme s nimi, uvedomujeme si ich prínos pre spoločnosť. 

Ocenenia zdôrazňujú kultúrnu hodnotu architektonických diel a podporujú excelentnosť profesionálnych výkonov architektov. Dvíhajú tiež kvalitu architektúry v slovenskom, európskom a širšom priestore.

CE ZA AR má aj veľa sprievodných podujatí, vrátane výstavy všetkých prihlásených diel, ako aj programy pre deti.  O ďalších podujatiach vás budeme informovať. 

Čo pre vás môžeme urobiť?

Dajte nám vedieť