Root kráča do interiéru na masívnych nohách

Jedným z kancelárskych trendov je návrat k prírode. K prírode sa hlási aj kolekcia Root – nábytok s masívnym podnožím. Nohy má z jaseňového dreva, ktoré je silné, tvrdé a odolné. Prináša do officu pocit tepla a pohody.

Martin Šinaľ
Interior Project Management leader, Ahrend Slovakia

Kovové prvky má ukryté, vynikne len drevo

„Root je navrhnutý tak, aby kancelárie spríjemnil prírodnými materiálmi. Sú pocitovo teplejšie, vytvárajú príjemnejšie pracovné prostredie. Vytláča lesklé chladné prvky z kancelárskeho priestoru. Root kolekcia zahŕňa komplexnú radu stolov nielen do kancelárií, ale aj do coworkovych zón. Je rozšírená o barové a konferenčné stoly a stolíky s rovnakým jaseňovým podnožím. Kovové prvky sú ukryté, vizuálne vyniká len drevo."

Každý stôl je originál

Konferenčné stoly sú v dvoch výškach a veľkostiach, poskytujú tiež úložné priestory. Dajú sa skombinovať s nízkym sedením, ale aj s vyššími kreslami. Kombináciou prvkov vznikne koncept na mieru. Stoly sú vybavené praktickými doplnkami ako sú háčikmi na tašku a kanálmi na káble.

Stoly spojili osobitosť a funkčnosť. Jaseň príroda odmenila krásnymi kresbami letokruhov, každému dala osobitný farebný odtieň. Štruktúra dreva vyniká najmä na bočnici stolov. Každý stôl je iný, originálny.

Root je variabilný

Na výber je biela, čierna, šedá a dubová doska na kancelárske stoly. Čierna a šedá majú dosku z laminátového materiálu PerfectSense Topmatt. Ten má matný povrch, odolný proti dotyku, vydrží aj hektické pracovné tempo. Niekedy stačí oživiť kancelárie iba zmenou stolovej dosky s dreveným dekorom.

Ku kolekcii stolov sú zladené aj softseatingové kreslá s rovnakou drevenou podnožou. Nábytkom Root sa dá vyskladať celý kancelársky priestor.

Čo pre vás môžeme urobiť?

Dajte nám vedieť